Implicatiile Codului de procedura penala si Codului penal asupra procedurii insolventei

Adaugat la:

Vineri, 23 ianuarie 2015, ora 14:00

Acreditare INPPI: 4 ore de pregatire profesionala

Lector-prezentator: – Elena Radu – practician in insolventa, avocat.

Seminarul transmis online, in direct, video si audio se adreseaza practicienilor in insolventa din toata tara si poate fi vizionat pe calculator, de la birou sau de acasa, in timp real. Urmarind in direct expunerea lectorului, veti avea posibilitatea de a adresa in scris intrebari la care veti primi raspunsuri pe parcursul transmisiunii.

Ulterior transmisiunii in direct, veti avea acces la inregistrarea integrala video si audio, precum si la suportul de curs aferent temei in discutie.

ATENTIE: Persoanele care au intrebari prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un raspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate sa trimita aceste intrebari la adresa office@inppi.ro.

Cum ma inscriu la seminar?

I. Persoanele care nu sunt inregistrate pe site-ul INPPI (care nu au cont si parola) si care doresc sa acceseze seminariile online trebuie sa efectueze urmatorii pasi:
Se acceseaza butonul Inregistrare amplasat in partea dreapta sus, din pagina principala a portalului www.inppi.ro;
Se completeaza toate campurile din formularul de inregistrare, respectiv: nume, email, parola, verificare parola, numar matricol. La rubrica email se introduce adresa personala de email a persoanei care solicita inscrierea. La rubrica parola se introduce o parola aleasa de utilizator. Se confirma parola aleasa de utilizator. La rubrica numar matricol UNPIR se introduce numarul de evidenta al practicianului din Tabloul UNPIR (ex 0000) ;
Dupa completarea campurilor sus amintite se da click pe rubrica inregistrare utilizator nou;
Pe adresa de email aleasa de dvs. veti primi un mesaj de confirmare a inregistrarii pe site-ul INPPI;
Dupa primirea mesajului, in vederea autentificarii si vizualizarii cursului ales, sunt urmati pasii de la pct. II de mai jos.
II. Persoanele care sunt deja inregistratepe site si care doresc sa acceseze seminarul dorit trebuie sa efectueze urmatorii pasi:
Se achita taxa de participare la seminar si se trimite dovada platii catre secretariatul INPPI, la adresa office@inppi.ro. Taxa de 100 lei se achita in contul INPPI, deschis la BCR Sucursala Unirea, cod IBAN RO11RNCB0671130993380001, CUI 31066951. Obligatoriu, in actul de plata, se va preciza ziua in care se desfasoara seminarul si numele participantului;
Dupa verificarea efectuarii platii, veti primi mesajul prin care va este validata plata si totodata va este comunicata permisiunea de a accesa seminarul online;
In ziua si la ora programata, se acceseaza din partea dreapta de sus a paginii www.inppi.ro butonul Autentificare si se completeaza datele din formular, respectiv email si parola (alese de dvs);
Se da click pe butonul autentificare si se vizualizeaza cursul.

Pentru inregistrare utilizator nou – click aici.
Daca esti inregistrat deja, pentru autentificare – click aici.